TUDNIVALÓK

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK:

  • A vásár SZABADTÉREN, a KERTBEN lesz.
  • Az asztalokat új elrendezés szerint fogjuk lerakni, hogy a MÁSFÉL MÉTERES távolságot tartani tudjuk.
  • Egy asztalt 2 fő foglalhat le, de az önkormányzat által előírt új biztonsági szabályok szerint 1 asztalnál egy időben 1 árus árusíthat. Tehát 2 árus holmijai lehetnek az asztalon, akik együtt pakolhatnak be a regisztráció után. A nap során az árusok helyet cserélhetnek az asztalnál.
  • BEJÁRAT csak a ZICHY GÉZA UTCA felől lesz, az épületbe kizárólag a mosdóba és próbafülkébe lehet menni
  • A bejáratnál kötelező SORBAN ÁLLÁS van, belépni csak a biztonsági őr engedélyével lehet.
  • MASZK HASZNÁLATA AZ ÁRUSOKNAK ÉS A VÁSÁRLÓKNAK IS KÖTELEZŐ
  • A PRÓBAFÜLKÉBEN egyszerre 3 fő tartózkodhat.

AZ ÖTLET

Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kitaláltuk a ruhavásár ötletét.

Az ötlet egészen egyszerű: Ti hozzátok a ruhákat, táskákat, kiegészítőket, csecsebecséket, mi adjuk a helyszínt és a közösséget. 

 

 

A HELYSZÍN

DÜRER KERT: 1146, Budapest Ajtósi Dürer sor 19-21.

 

NAPERNYŐKKEL FEDETT, SZABADTÉRI HELYSZÍN

Eső esetén a vásár új időpontban kerül megrendezésre.

Regisztráció: A Zichy Géza utca 14 számnál

Megközelíthetőség: Tömegközlekedés:  Troli: 74, 75, Busz: 7, 173, Villamos: 1

Parkolás: Hétvégén a kerületben ingyenes a parkolás, de az Ajtósi Dürer soron kérjük, hogy mindig ellenőrizzétek a táblákat!

 

ASZTALFOGLALÁS

A honlapon a dátumokkal jelzett menüpontok alatt található online foglalási rendszerben.

Árak: 

Asztal: 5500-7000 Ft, Állvány: 1000 Ft

Foglalás és fizetés csak bankkártyával a honlapon keresztül lehetséges.

Egy személy maximum 2 asztalt vásárolhat!

Kellékek:

Használható terület: 2 négyzetméter (csak az asztalra, az állványra és az asztal alá lehet pakolni)

Asztal: 183×76 cm

Állvány: A térképen bekeretezett asztalokhoz állványt mi adunk, ide nem lehet saját állványt hozni. A térképen keret nélküli asztalokhoz állványt bérelni tőlünk nem lehet, de te hozhatsz ide saját állványt. Minden asztal mellé kizárólag 1 állványt(100 cm) lehet tenni, akár saját, akár tőlünk bérelt. Vállfát nem tudunk adni. A hozott állványért nem kell fizetni.

Szék: 1 db asztalonként

 

SZABÁLYOK

A Gardrób magánembereknek szóló használt ruha vásár. Kérjük, hogy cégek, boltok, vállalkozások ne jelentkezzenek, és használt ruhákon és kiegészítőkön kívül mást ne áruljatok. Ha saját magad által készített terméket árusítasz, az asztal minimum felén használt ruhának is kell lennie!

Egy helyen 2 fő árusíthat, de az önkormányzat által előírt új biztonsági szabályok szerint egy asztalnál egy időben egy árus árusíthat, de 2 árus holmijai lehetnek az asztalon, akik együtt pakolhatnak be a regisztráció után. A nap során az árusok helyet cserélhetnek az asztalnál

Magánszemély ingóság értékesítése 1 adóévben 600.000 Ft-ig adómentes. Az eladott ruhadarabok után nem kell adni blokkot.

Vásárlás után sajnos nem tudunk asztalt visszaváltani, de minden segítséget megadunk ahhoz, hogy el tudd adni az asztalodat.

A jelentkező a befizetéssel a rendezvény szabályait elfogadja. A szervezőknek jogukban áll a szabályokat be nem tartó árusoktól a vásáron való részvételt felfüggeszteni.

A vásár szervezői nem vállalnak felelősséget az esetleges lopás károkért. Azt javasoljuk, hogy a próbára elvitt ruhát minden esetben előre fizettessétek ki. Ha a méret nem megfelelő, kötelesek vagytok visszaadni az átadott pénzt.

A helyszín állandóan változik, a térkép csak egy segítség.

 

ADOMÁNY

Azokat a holmikat, amiket nem akartok hazavinni, a vásár végén, a próbafülkénél összegyűjtjük, és  a Vészhelyzet 2000 Alapítvány segítségével eljuttatjuk a rászorulóknak.