Tudnivalók

Ötlet

Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, mert többre érdemesnek tartja őket annál? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve kitaláltuk a ruhavásár ötletét.

Az ötlet egészen egyszerű: Ti hozzátok a ruhákat, táskákat, kiegészítőket, csecsebecséket, mi adjuk a helyszínt és a közösséget. 

DÜRER KERT:

Helyszín

DÜRER KERT: 1146, Budapest Ajtósi Dürer sor 19-21.

Szeptember végéig a vásár a Dürer Kert kinti és benti helyszínein kerül megrendezésre. Az A és E szektor az épületben található, a többi szektor szabadtéri helyszínen lesz, ahol napernyők fedik a területet. Fűtés nincs.

Októbertől a vásár a Dürer Kert BENTI termeiben kerül megrendezésre, de az ajtók nyitva lesznek, kérjük, öltözzetek az időjárásnak megfelelően.

KINTI HELYSZÍN:

BENTI HELYSZÍN:

Regisztráció: A Dürer kert főbejáratánál

Megközelíthetőség: Tömegközlekedés:  Troli 74, 75, Busz: 7, 173, Villamos: 1

Parkolás: Hétvégén a kerületben ingyenes a parkolás, de az Ajtósi Dürer soron kérjük, mindig ellenőrizzétek a táblákat!

Asztalfoglalás

A honlapon a dátumokkal jelzett menüpontok alatt található online foglalási rendszerben.

Árak: Asztal: 4500-7500 Ft, Állvány: 1000 Ft

Foglalás és fizetés csak bankkártyával vagy Barion pénztrácával a honlapon keresztül lehetséges.

Egy személy maximum 2 asztalt vásárolhat!

Kellékek

Használható terület: 2 négyzetméter (csak az asztalra, az állványra és az asztal alá lehet pakolni)

Asztal: 183×76 cm

Állvány: A térképen bekeretezett asztalokhoz állványt mi adunk, ide nem lehet saját állványt hozni. A térképen keret nélküli asztalokhoz állványt bérelni tőlünk nem lehet, de te hozhatsz ide saját állványt. Minden asztal mellé kizárólag 1 állványt (100 cm) lehet tenni, akár saját, akár tőlünk bérelt. Vállfát nem tudunk adni. A hozott állványért nem kell fizetni.

Szék: 1 db asztalonként

Szabályok

A Gardrób magánembereknek szóló használt ruha vásár. Kérjük, hogy cégek, boltok, vállalkozások ne jelentkezzenek, és használt ruhákon és kiegészítőkön kívül mást ne áruljatok. Ha saját magad által készített terméket árusítasz, az asztal minimum felén használt ruhának is kell lennie!

Egy helyen 2 fő árusíthat.

Magánszemély ingóság értékesítése 1 adóévben 600.000 Ft-ig adómentes. Az eladott ruhadarabok után nem kell adni blokkot.

Vásárlás után sajnos nem tudunk asztalt visszaváltani, de minden segítséget megadunk ahhoz, hogy el tudd adni az asztalodat.

A jelentkező a befizetéssel a rendezvény szabályait elfogadja. A szervezőknek jogukban áll a szabályokat be nem tartó árusoktól a vásáron való részvételt felfüggeszteni.

A vásár szervezői nem vállalnak felelősséget az esetleges lopás károkért. Azt javasoljuk, hogy a próbára elvitt ruhát minden esetben előre fizettessétek ki. Ha a méret nem megfelelő, kötelesek vagytok visszaadni az átadott pénzt.

A helyszín állandóan változik, a térkép csak egy segítség.

Adomány

Azokat a holmikat, amiket nem akartok hazavinni, a vásár végén, a próbafülkénél összegyűjtjük, és  a Vészhelyzet 2000 Alapítvány segítségével eljuttatjuk a rászorulóknak.